Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Is de opleiding Communication and Multimedia Design echt iets voor jou?

Inschrijven

Ook al is de reguliere inschrijving gesloten, je kunt nog tot en met 1 juli een inschrijfverzoek doen via studielink.nl (zie link hieronder) met je DigiD, tenzij je een visum moet aanvragen. Het aanvragen van een DigiD duurt minimaal 3 werkdagen.

Na inschrijving krijg je een e-mail van onze Centrale Studenten Administratie (CSA) met het verzoek om een motivatie in te dienen. Hierin kun je aangeven waarom je de deadline gemist hebt en waarom je de opleiding alsnog graag wilt volgen.

Bekijk of je toelaatbaar bent voor CMD

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor de opleiding Communication and Multimedia Design.

Check de toelatingseisen

Inschrijven voor CMD gaat via Studielink

Twee studenten met laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor de opleiding Communication and Multimedia Design is de CROHO-naam Communication and Multimedia Design en de CROHO-code 34092. Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces. Houd je inbox dus goed in de gaten.

Ga naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Studiekeuzecheck

CMD student

Na je verzoek tot inschrijving in Studielink ontvang je via e-mail vanaf half januari (niet eerder) een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. Zo ontdek je of je een goed beeld hebt van de opleiding en wat je verder kunt doen om je voor te bereiden.

Doe mee aan de studiekeuzecheck

Betaal het collegegeld

CMD studenten op de trap

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met Communication and Multimedia Design op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld

Alle stappen in het inschrijfproces