Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Studiekeuzecheck

Na je aanmelding voor Communication and Multimedia Design krijg je een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. Deze bestaat uit een online vragenlijst die je inzicht geeft in eventuele vragen of twijfels die je hebt over je studiekeuze en het proces dat je hebt doorlopen. Na het maken en indienen van de vragenlijst krijg je toegang tot de routekaart, deze geeft je informatie over de opleiding maar ook over de mogelijkheden die er zijn binnen de HvA als aankomend student. Ook krijg je toegang tot CMD gerelateerde artikelen en opdrachten, deze kan je maken om te peilen of je een goed beeld hebt wat we bij CMD doen. Als laatste kan je je aanmelden voor de SKC dag, deze dag is niet verplicht maar biedt je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met docenten en studenten over de opleiding en vragen te stellen die je nog hebt.

Heb je nog vragen? Stel ze!

Je kunt je vragen stellen via vraaghetdestudent.nl: een website gebouwd door HvA-studenten om studiekiezers en studenten met elkaar in contact te brengen. Klik hier voor een overzicht van CMD studenten en hoe je ze kunt bereiken(opent in nieuw venster).
Daarnaast kun je ook altijd een gesprek aanvragen bij ons Onderwijsbureau via info-cmd@hva.nl.(opent in nieuw venster)

Algemene vragen over inschrijven kun je het beste stellen aan onze afdeling Studievoorlichting: tel. 020 595 1405 of via e-mail: studievoorlichting@hva.nl. Je kunt ook een berichtje sturen naar Whatsapp 06 2853 35 46.

Lees meer over Studiekeuzecheck bij de HvA