Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Kom kennismaken

Wil je graag weten hoe het is om Communication and Multimedia Design (CMD) te studeren aan de HvA? Kom dan kennismaken op een van onze open dagen en/of loop een dagje mee met een student of in een groep

Open dag

Op de open dag kun je verschillende opleidingen bezoeken. Proef de sfeer op de campus, volg een opleidingspresentatie en stel al je vragen aan docenten, studenten en studiekeuzecoaches.

Meer over de open dag van CMD

Online inspiratiesessie

Alt text

Na de zomervakantie organiseert de opleiding Communication and Multimedia Design een keer per maand een online inspiratiesessie voor scholieren. Tijdens deze sessie kan je al je vragen stellen aan onze docent(en) en student. Informatief, laagdrempelig en leuk!

Ja, ik ben erbij!

Virtuele 360 tour CMD

Ontdek of de studie Communication and Multimedia Design (CMD) iets voor jou is, volg onze virtuele 360 graden tour! Loop door het Theo Thijssenhuis, de thuisbasis van CMD, en bekijk diverse opleidingsfilmpjes.

Virtueel kijkje nemen bij CMD
(opent in nieuw venster)

CMD-student Mynor Lobos neemt je mee voor een korte rondleiding door het Theo Thijssenhuis, de thuisbasis van CMD.

Heb je hulp nodig bij je studiekeuze?

Drie studenten aan tafel met elkaar in gesprek

Zit je op de havo, het vwo of het mbo en weet je niet zeker welke opleiding bij jou past? Twijfel je tussen opleidingen? Of weet je helemaal niet of je straks wel wilt gaan studeren? Er zijn verschillende manieren waarop we je kunnen helpen.

Hulp bij je studiekeuze