Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Maandelijkse online informatiesessies

De opleiding CMD organiseert maandelijks op dinsdag een online informatiesessie voor scholieren om hen te inspireren of te helpen bij het bevestigen van hun studiekeuze. Tijdens deze sessie kun je al je vragen stellen aan onze docenten en studenten. Het is een informatieve, laagdrempelige en leuke manier om meer te weten te komen over de opleiding.

18 juni: Online sessie Ontdek & Bevestig
(opent in nieuw venster)

Online inspiratiesessie

Hoewel de reguliere inschrijving gesloten is, kun je nog tot en met 1 juli een inschrijfverzoek indienen via hva.studielink.nl met je DigiD. Twijfel je nog over je studiekeuze? Doe dan mee aan onze extra online informatiesessie op 18 juni van 16:30 tot 17:30 uur. Tijdens deze sessie kun je ontdekken en bevestigen of CMD de opleiding voor jou is.

Laat je inspireren

Vanaf september 2024 kun je een keer per maand op een dinsdagavond deelnemen aan een online inspiratiesessie van de opleiding CMD. Tijdens deze korte sessie geven we een online presentatie waarin we ingaan op de inhoud van de opleiding CMD, oud-studenten hun verhaal vertellen én onderwerpen als studiekeuze, beroepspraktijk, studiebegeleiding en studievereniging uitgebreid besproken worden. Vragen kun je gedurende de hele sessie via de chat stellen aan onze docenten en studenten

Data 2024-2025

  • 3 september 
  • 5 november
  • 3 december
  • 14 januari
  • 4 februari  
  • 8 april

Tijdstip

18.00 - 19.00 uur

Aanmelden

Meld je aan via de button hieronder. 

Online inspiratiesessie CMD
(opent in nieuw venster)