Kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Lectoraat Netwerkcultuur 24 februari live bij UkrainTV

23 feb 2023 17:14 | Kenniscentrum FDMCI

Het Lectoraat Netwerkcultuur doet vrijdag 24 februari mee aan STANDBY - ЧАТУВАННЯ – CZUWANIE, een 24-uurs livestream event met UkrainaTV vanuit Krakau. Het lectoraat gaat van 15.00 tot 16.00 uur live vanuit de kelder in het Benno Premselahuis! Wil jij er virtueel bij zijn? Dat kan via de livestream!

Dit kun je verwachten

Het event bestaat onder andere uit live-acts van muziek en DJ-sets, live performances en audiovisuele activiteiten, filmvertoningen, minilezingen en lezingen. Maar ook uit directe connecties met mensen in Oekraïne en daarbuiten, het lezen van dagboeken en ophalen van herinneringen van degenen die betrokken zijn bij de oorlog, verdediging, strijd en steun op verschillende fronten, een choreografie workshop, samen koken, bevrijdende dans en momenten van stilte, spontane acties en gebaren van de deelnemers. En wie weet wat er nog meer kan gebeuren...

Onderdeel Tactical Media Room

Het lectoraat Netwerkcultuur ondersteunt dit mediaproject van UkrainaTV al langer als onderdeel van het Amsterdamse Tactical Media Room (TMR) overleg waarin de HvA samen met de Waag van maart tot juli 2022 een coördinerende rol speelde. Meer achtergrondinformatie over UkrainaTV vind je hier.