HvA zoekt oplossingen voor knelpunten vaardigheidsonderwijs

Contactbeperkingen hoger onderwijs gecontinueerd

21 apr 2020 19:36 | Afdeling Communicatie

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat de huidige maatregelen voor het hoger onderwijs na 28 april gecontinueerd worden. Omdat de HvA alles op alles zet om het onderwijs doorgang te laten vinden - en studievertraging te voorkomen - is de HvA aan de slag om binnen de bestaande richtlijnen urgente knelpunten op het gebied van vaardigheidsonderwijs en toetsen in practica-ruimten op te lossen.

In de tussentijd blijft de situatie zoals die nu is: er is tot einde studiejaar geen onderwijs op locatie en helaas blijkt het ook niet mogelijk om toetsen op locatie plaats te laten vinden.

Dat de situatie voor de HvA niet verandert houdt ook in dat er op sommige plaatsen in de gebouwen gewerkt wordt om cruciale functies te kunnen borgen: de Leeuwenburg, het Wibauthuis en het Nicolaes Tulphuis blijven op weekdagen open van 08:00 tot 18:00 uur. In deze gebouwen blijven studie- en werkplekken beschikbaar voor studenten en medewerkers die door omstandigheden niet thuis kunnen studeren of werken. Neem je HvA-pas mee en volg de instructies van de HvA-medewerkers op.

Veel dank aan iedereen voor de medewerking tot nu toe, de inzet, het uithoudingsvermogen en de samenwerking met- en ondersteuning binnen de teams.