Antwoorden veelgestelde vragen open dag HvA

18 feb 2014 15:41 | Afdeling Communicatie

Voorafgaand aan de open dag zijn er vaak veel vragen over bijvoorbeeld het aanmelden, parkeren of de locaties. De Hogeschool van Amsterdam (HvA) vindt het belangrijk om je zo goed mogelijk voor te bereiden voor de open dag. Daarom staan hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over de open dag.

Staat jouw vraag hier toch niet bij? Laat het ons weten en twitter je vraag naar @HvA_SV , mail studievoorlichting of bel met 020599 5422.

Aanmelden is niet verplicht. Als je op de open dag zelf niet in de rij wilt staan om je te laten registreren is het wel aan te raden om je vooraf online aan te melden .

Iedereen is welkom op de open dag en je mag meenemen wie je wilt.

Bij de HvA-locaties die over een parkeergarage beschikken is het tijdens de open dag mogelijk om te parkeren. Parkeerplaatsen zijn echter beperkt en vol is vol.

Het programmaboekje is ongeveer een week voorafgaand aan de Open dag via de website www.hva.nl/opendag te downloaden.

Je kunt zelf bepalen hoe laat je komt en op welke locatie( s ) je een ronde zult willen bijwonen. Ook zijn er opleidingen die geen rondes maar doorlopende voorlichting geven. Let op: Wanneer een voorlichtingsronde begonnen is en je bent te laat, dan kun je niet meer naar binnen.

Nee, er zijn de hele dag voorlichtingen, je kunt zelf bepalen naar welke voorlichtingen je wilt gaan. Via de HvA open dag-app kun je gemakkelijk je eigen programma samen stellen. De app is een week voor de open dag te downloaden via www.hva.nl/opendag .

Veel opleidingen bevinden zich op loopafstand van elkaar. Enkele andere liggen wat verder uit elkaar maar allen zijn goed bereikbaar met het Open baar vervoer. Hier vind je een overzicht van de HvA-locaties met een plattegrond en routebeschrijving. Via de HvA open dag-app kun je gemakkelijk je eigen programma voor de open dag samenstellen en krijg je tevens reisadvies. De app is een week voor de open dag te downloaden via www.hva.nl/opendag .