Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Verder studeren

Nog niet uitgestudeerd? Volg dan een passende masteropleiding bij de HvA. Natuurlijk kun je dit ook doen bij een andere hogeschool of universiteit in binnen- of buitenland.

Masteropleiding bij de HvA

Wil je je graag verder specialiseren op het vlak van digitaal ontwerpen? Dan is de internationale masteropleiding Digital Design van de HvA een goede optie. Deze eenjarige master richt zich op talentvolle ontwerpers uit de hele wereld die zich verder willen ontwikkelen tot hoogopgeleide specialisten. Meer informatie over de master en toelatingseisen vind je op de opleidingspagina Master Digital Design.

De HvA biedt ook andere masteropleidingen die goed aansluiten, zoals de eenjarige master Digital Driven Business die zich richt op data, opkomende digitale technologieën en het creëren van unieke waarde voor bedrijven. Meer informatie over deze master en toelatingseisen vind je op de opleidingspagina Master Digital Driven Business.

Bekijk het volledige aanbod op hva.nl/masters.

Masteropleiding bij een andere hogeschool/universiteit

Wil je liever ergens anders een master volgen? Dan kan dat natuurlijk. De hogescholen en universiteiten geven bij hun opleidingen aan of en onder welke voorwaarden je met jouw hbo-bachelor wordt toegelaten tot de master en of er aanvullende eisen gesteld worden. Bij doorstroom van een hbo-bachelor naar een wo-master is bijna altijd sprake van een doorstroom- en schakelprogramma.