Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Met de bacheloropleiding Communicatie deeltijd starten? Je kunt je tot 1 september 2024 inschijven voor het eerste jaar.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Twee studenten met laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor Communicatie is dat Communicatie (CROHO-naam) en 34405 (CROHO-code). Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces. Op dit moment kun je op de hoogte worden gehouden via het interesseformulier.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Doe mee aan de studiekeuzecheck

Drie studenten met een laptop

Na je inschrijving in Studielink ontvang je via e-mail een uitnodiging voor de verplichte studiekeuzecheck. Door deelname aan deze studiekeuzecheck ontdek je of deze opleiding bij jou past. Nadat je alle onderdelen van de studiekeuzecheck hebt afgerond, krijg je een studiekeuzeadvies.

Lees meer over het programma

Betaal het collegegeld

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met de opleiding op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld