Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Inschrijven en intake

Na je inschrijving in Studielink ontvang je via e-mail een uitnodiging voor de verplichte studiekeuzecheck. Door deelname aan deze studiekeuzecheck ontdek je of deze opleiding bij jou past. Nadat je alle onderdelen van de studiekeuzecheck hebt afgerond, krijg je een studiekeuzeadvies.

Wil je in september 2024 met je opleiding beginnen? Schrijf je dan vanaf januari 2024 in aan de hand van het stappenplan. Doe je verzoek tot inschrijving bij voorkeur voor 1 mei 2024, maar uiterlijk op 31 augustus 2024. 

Wij houden met elke student een intakegesprek voordat de opleiding begint. Tijdens dit intakegesprek geven we je een advies over je geschiktheid voor deze deeltijdstudie. We kijken onder andere naar je motivatie, je werkveld en de mate waarin je je verdiept hebt in de opleiding.

Voorafgaand aan het intakegesprek vul je een werkplekscan in, die jou en ons inzicht geeft of jouw werkplek voldoende aansluit bij de opleiding. Het intakegesprek is onderdeel van de Studiekeuzecheck en duurt ongeveer een halfuur.

Dit intakegesprek is verplicht om met de opleiding te mogen starten.

Na jouw aanmelding ontvang jij een uitnodiging voor het intakegesprek.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Communicatie. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 34405). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (opent in nieuw venster)(Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).