Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Een opleiding met toekomst

Communicatie deeltijd leidt de allround communicatie- en mediaprofessional van de toekomst op. Tijdens de opleiding bieden wij jou de skills aan die nodig zijn in het constant veranderende werkveld.

Waar ga je aan de slag?

Ga na je studie aan de slag als Brandmanager bij G-Star, Medewerker interne communicatie bij de Gemeente Amsterdam, Marketingcommunicatieadviseur bij IKEA, Fundraising en communicatie bij Unicef, Content Creator bij Adidas, Projectmanager bij bureau Roorda, Communicatieadviseur bij Triodos Bank, Social Media Creative of als Strateeg bij bureau Home.

Jouw toekomstige loopbaan

Communicatieprofessionals vind je overal. Dat laat zien dat communicatie en media in deze tijd de gereedschappen zijn voor het maken van impact. Je kunt aan de slag als communicatiestrateeg of -adviseur bij bedrijven, gemeenten en organisaties. Maar je kunt je ook bekwamen als copywriter of je wordt specialist op het gebied van huisstijl, imago, PR en branding.

Doorstuderen na je opleiding?

Nog niet uitgestudeerd? Volg dan een passende masteropleiding bij de HvA. Natuurlijk kun je dit ook doen bij een andere hogeschool of universiteit in binnen- of buitenland.

Meer over verder studeren