The Work Lab

Workshop wendbaar organiseren

Online workshop A&O fondsen Festival

7 dec 2022 13:05 | CAREM

Samenwerken aan wendbaarheid. Hoe doe je dat binnen je organisatie? Bekijk de online workshop van Tjebbe Verwest, als onderdeel van het A&O fondsen Festival 2022.

Het is tegenwoordig noodzakelijk dat publieke organisaties kunnen reageren op snelle opeenvolgende veranderingen in hun omgeving: ze moeten wendbaar zijn. Maar wat maakt een organisatie eigenlijk wendbaar en hoe kun je deze wendbaarheid managen binnen een organisatie?


Workshop inhoud

De workshop van Tjebbe Verwest, met de titel 'Samen werken aan wendbaarheid' zoomt in op de huidige en de benodigde wendbaarheid van een organisatie. Ook is er aandacht voor een participatievorm om samen te werken aan het optimaliseren van wendbaarheid.

Het A&O fondsen Festival is een initiatief van de vier sectoren gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk en heeft als doel bij te dragen aan de doorlopende ontwikkeling van de overheidssector als geheel.

De workshop is hieronder te bekijken.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Tjebbe Verwest is senior docent/ onderzoeker. Als medeoprichter van de kenniskring Wendbaar Organiseren voert hij samen met partnerorganisaties, onderzoekers en excellente studenten praktijkgericht onderzoek uit naar de wendbaarheid van publieke organisaties.