Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Word master in je vak

Wil je als docent meer uit jezelf halen? Bij de HvA kun je op verschillende manieren je kennis verdiepen en verbreden op masterniveau. Ook krijg je uitdaging om je competenties verder te ontwikkelen en te groeien als teacher leader.

Eerstegraads bevoegdheid behalen

Om les te mogen geven in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs, heb je de eerstegraads bevoegdheid nodig. Tijdens de master lerarenopleiding ontwikkel je je tot vakexpert, gevorderd vakdidacticus en onderzoekend professional. Je leert onderzoeksmatig denken en kijken naar de onderwijspraktijk op jouw school en oplossingen te bedenken die je direct kunt toepassen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je aan voor de open avond op 16 april.

Snel kennis krijgen op masterniveau voor beter onderwijs

Is je tijd om zelf te blijven leren beperkt, maar wil je graag snel je kennis van je schoolvak of vakdidactiek verdiepen en up-to-date brengen? Of wil je in korte tijd leren hoe je je onderwijs kunt verbeteren? Bekijk welke cursus aansluit op jouw leerwens.

Losse module(s) volgen

Volg een of meer modules van de eerstegraads lerarenopleidingen en breng je kennis snel op niveau

Kies een of meer losse modules

Samen-werken aan verbetering van basisvaardigheden (basisniveau)

Krijg handvatten om met data gerichte acties en interventies te identificeren

Bekijk de cursus basisniveau

Samen-werken aan verbetering van basisvaardigheden (gevorderd niveau)

Krijg handvatten voor het verbeteren van onderwijs om basisvaardigheden rekenen, taal, burgerschap en digitale geletterdheid te versterken binnen je school

Bekijk de cursus gevorderd niveau