Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Het is niet langer mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding voor het studiejaar 2024-2025. Dit kon van 1 oktober 2023 tot uiterlijk 15 januari 2024. De selectieprocedure voor de opleiding Toegepaste Psychologie is reeds afgelopen.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Twee studenten met laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor Toegepaste Psychologie is dat Toegepaste Psychologie (CROHO-naam) en 34507 (CROHO-code). Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces. Houd je inbox dus goed in de gaten.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Doe mee aan de selectie

Drie studenten met een laptop

De opleiding Toegepaste Psychologie heeft een beperkt aantal opleidingsplaatsen (numerus fixus). Omdat er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, vindt er een selectie plaats.

Lees meer over de selectie

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met Toegepaste Psychologie op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld

Alle stappen in het inschrijfproces