Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Is de Pabo-ALO de opleiding voor jou? Schrijf je dan in. Let op dat je dit doet voor 2 opleidingen: de ALO (variant Pabo-ALO) én de Pabo (variant Pabo-ALO). In verband met de toelatingsdag is het belangrijk dat je je vóór 1 maart 2024 inschrijft.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Schrijf je in via Studielink

Twee studenten met laptop

Je kunt je tot uiterlijk 1 mei 2024 inschrijven. In verband met het afleggen van de toelatingstestdag, is het echter belangrijk dat je je vóór 1 maart 2024 inschrijft. Je regelt je inschrijving voor de Pabo-ALO in Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Let erop dat je je inschrijft voor 2 opleidingen: de ALO (variant Pabo-ALO) én de Pabo HvA (variant Pabo-ALO). Na je inschrijving ontvang je van beide opleidingen een aantal e-mails. Houd je mailbox dus goed in de gaten.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Doe mee aan de toelatingsprocedure

Drie studenten met een laptop

De toelating voor Pabo-ALO bestaat uit een aantal stappen, waaronder een aantal toelatingstoetsen en een toelatingstestdag. We hebben alle stappen voor je op een rij gezet.

Bekijk stappen toelatingsprocedure

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met de Pabo-ALO op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld