Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Master Performance, Sport and Health

Een master met toekomst

Als afgestudeerde MSc-PSH begeleid je sporters en podiumkunstenaars begeleiden en verleen je hen op maat gerichte zorg. Daarnaast kun je teams en organisaties adviseren over integraal gezondheids- en prestatiemanagement, en innovaties.

Wat kun je worden?

Je kunt na het afronden van de master aan de slag bij (top)sportteams, jeugdopleidingen, (zorg)instellingen en organisaties en gezelschappen op het gebied van podiumkunsten (dans, muziek, acrobatiek). Je bent in staat om met een brede variatie aan sporten en podiumkunsten te werken, inclusief voor sporters met een beperking.

Waar ga je aan de slag?

De master Performance, Sport and Health stelt je in staat om, als trainer/therapeut, sporters en artiesten te begeleiden naar optimale prestaties in optimale gezondheid. Daarnaast heb je geleerd de organisaties, verenigingen en gezelschappen in de sport en podiumkunsten te adviseren over integraal gezondheids- en prestatiemanagement, en innovaties.

In de praktijk

Jouw toekomstige loopbaan

De master Performance, Sport and Health stelt je in staat om, als trainer/therapeut, sporters en artiesten te begeleiden naar optimale prestaties in optimale gezondheid.

Na deze master