Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Een master met toekomst

Als afgestudeerde MSc-PSH begeleid je sporters en podiumkunstenaars en verleen je op maat zorg. Je kunt interprofessioneel samenwerken in een leidende en coördinerende rol. Daarnaast adviseer je over integraal gezondheids- en prestatiemanagement.

Waar ga je aan de slag?

Met deze master op zak kun je aan de slag in organisaties waar mensen fysieke prestaties moeten leveren. Dat kan bij een sportvereniging of -bond zijn, maar ook in de podiumkunsten – denk aan orkesten en dans- of toneelgezelschappen. Vanuit jouw achtergrond (trainer of therapeut) ben jij de spil in het team van professionals en/of vrijwilligers dat deze mensen begeleidt naar optimale prestaties in optimale gezondheid.

In de praktijk

Jouw toekomstige loopbaan

Als inhoudelijk expert heb je alle bagage om in de technische/medische staf van een organisatie optimaal te functioneren. Dankzij je bredere inhoudsoverstijgende competenties kun je het voortouw nemen in interprofessionele samenwerking en besluitvorming. Hiermee ben je in staat vanuit de inhoud beleid op organisatieniveau te ontwikkelen en te implementeren.

Na deze master