Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Toelating

Als onderdeel van het toelatingsproces stel je een toelatingsdossier samen en voer je hierover een toelatingsgesprek met de opleidingsmanager.

Nadat je je hebt aangemeld in Studielink, kun je vanaf 15 maart je toelatingsdossier samenstellen en een toelatingsgesprek gaan inplannen.

Toelatingsdossier

Met je toelatingsdossier toon je aan dat je aan de toelatingseisen voldoet. Daarvoor moet je een aantal documenten uploaden in onze digitale leeromgeving:

  1. Cv, relevante diploma's en cijferlijsten
  2. Een door jou ingevulde vragenlijst
  3. Een uitgewerkte beschrijving van het project dat je vanuit je beroepspraktijk inbrengt om tijdens de master aan te pakken
  4. Een nulmeting op de vier in de master onderscheiden competenties
  5. Een door jouw werkgever ingevulde vragenlijst

Nadat je je hebt aangemeld bij Studielink, krijg je vanaf 15 maart via een e-mail toegang tot onze digitale leeromgeving om je toelatingsdossier samen te stellen.

Toelatingsgesprek

Nadat je je toelatingsdossier hebt ingediend in de digitale leeromgeving, nemen we contact met je op om een toelatingsgesprek met de opleidingsmanager te plannen. De gesprekken vinden gewoonlijk plaats op een dinsdag op de HvA (locatie Wibauthuis).

Het toelatingsgesprek is formeel een assessment. Uiteraard wordt tijdens het assessment je toelatingsdossier besproken. De beoordelingscriteria voor het assessment vind je in de digitale leeromgeving.

Toelatingsbesluit

Na het toelatingsgesprek laten wij je weten of je voldoet aan de toelatingseisen én of je op basis van je inschrijfnummer toegelaten kunt worden. Dit gebeurt uiterlijk op 14 juli 2023. Mochten er daarna alsnog studenten afvallen, dan volgt nog een na-inschrijving van 1 tot 8 september 2023.