Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Haal meer uit je opleiding

Aan ambitie geen gebrek? En ben je altijd op zoek naar meer uitdaging? HBO-ICT geeft je de mogelijkheid om meer uit je opleiding te halen. Of je nou een minor of een stage in het buitenland wilt volgen of dat je wilt deelnemen aan een honour-onderwijs.

Ga internationaal

Bij HBO-ICT heb je volop mogelijkheden om in het buitenland een semester te studeren bij één van de partnerinstellingen, een stage of een afstudeeropdracht te doen, een Summer School te volgen of om mee te gaan op één van de excursies.

De opleiding HBO-ICT heeft goede contacten met internationale universiteiten en bedrijven waar je aan de slag kunt gaan. De internationale sfeer komt binnen de opleiding tot uiting in een aantal Engelstalige projecten, waarvan de opdrachtgevers uit het buitenland komen en de communicatie in het Engels is. HBO-ICT maakt veel gebruik van Engelstalige studieboeken. In de verdiepingsfase worden sommige vakken in het Engels gedoceerd vanwege de aanwezigheid van buitenlandse uitwisselingsstudenten. Heb je internationale ambities? Dan kun je rekenen op onze international office om je daarbij te helpen.

Honours

Is er een onderwerp dat je interessant vindt? Wil jij je talenten verder ontdekken en ontwikkelen? Verbreed of verdiep dan je kennis en vaardigheden door het volgen van honoursonderwijs. In het eerste jaar van de opleiding kun je kiezen uit verschillende Honours Talent Modules. Kies uit een groot en divers aanbod van modules van 3 of meer studiepunten. Lees meer over Honoursonderwijs en bekijk welke modules en programma's worden aangeboden.

Studeer je al aan de HvA? Dan vind je alle informatie over aanmelding op de MijnHvA-pagina van je opleiding.