Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Een opleiding met toekomst

Na het afronden van de opleiding Finance & Control kun je werken in de zakelijke financiële dienstverlening, het bedrijfsleven en bij de overheid, in binnen- als buitenland.

Waar ga je aan de slag?

Finance & Control is een brede bedrijfseconomische opleiding die nauw aansluit bij wat het bedrijfsleven vandaag de dag vraagt van een finance professional. Je ontwikkelt je tot een veelzijdige professional die terecht kan in tal van beroepen op financieel administratief als op bedrijfseconomisch gebied.

Meer over werkvelden

Jouw toekomstige loopbaan

Met de opleiding Finance & Control kun je verschillende kanten op. Dat geldt net zo goed voor de functies als voor het type organisatie. Van Fintech start-ups tot overheid, van multinational tot vrijwilligersorganisatie. Allen hebben behoefte aan een scherpe analyticus die als geen ander het verhaal achter de cijfers kan lezen en dat vertaalt naar een glashelder advies op managementniveau. Een collega die net zo goed om kan gaan met verandering en technologie als met mensen en cijfers.

Doorstuderen na je opleiding?

Finance & Control biedt twee Academic doorstroomminoren, in samenwerking met de UvA, aan: De minor Accountancy & Control en de minor Business Administration. Na het volgen van een van deze doorstroomminoren, kun je de master Accountancy and Control (financieel-economisch) of de master Business Administration (bedrijfskundig) aan de UvA volgen.

Meer over verder studeren