Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Een opleiding met toekomst

Als afgestudeerde van de opleiding Finance & Control 3-jarig traject werk je in de zakelijke dienstverlening, het bedrijfsleven of bij de overheid zowel in binnen- als buitenland.

Aan het woord: oud-student Benjamin Reingoud over zijn studieloopbaan en ambities

Waar ga je aan de slag?

Finance & Control / Bedrijfseconomie is een brede bedrijfseconomische opleiding die nauw aansluit bij wat het bedrijfsleven vandaag de dag vraagt van een finance professional. Je ontwikkelt je tot een veelzijdige professional die terecht kan in tal van beroepen op financieel administratief als op bedrijfseconomisch gebied.

Meer over werkvelden

Jouw toekomstige loopbaan

Met de opleiding Finance & Control 3-jarig traject kun je verschillende kanten op. Dat geldt voor de functies en voor het type organisatie: Van Fintech start-ups tot overheid, van multinational tot vrijwilligersorganisatie. Allen hebben behoefte aan een scherpe analyticus die als geen ander het verhaal achter de cijfers kan lezen en dat kan vertalen naar een glashelder advies op managementniveau. Een collega die net zo goed om kan gaan met verandering en technologie als met mensen en cijfers.

Doorstuderen na je opleiding?

Finance & Control biedt in samenwerking met de UvA twee academische doorstroomminoren, , aan: de minor Accountancy & Control en de minor Business Administration. Na het volgen van een van deze doorstroomminoren, kun je de master Accountancy and Control (financieel-economisch) of de master Business Administration (bedrijfskundig) aan de UvA volgen.

Meer over verder studeren