Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Communication and Multimedia Design

Open dag Communication and Multimedia Design

Je bent van harte welkom op de open dag van Communication and Multimedia Design (CMD). Hier maak je kennis met de opleiding, leer je meer over het lesprogramma en kun je vragen stellen aan docenten en/of studenten.

Aanmelden open dag

Meld je aan
(opent in nieuw venster)

Programma 11 februari 

SessieStarttijden (de sessies duren een uur)
Ontmoet studenten en docenten, loop rond in ons gebouw, bekijk ons beste studentenwerk, luister naar de presentatie over de vakken en projecten. Vraag alles wat je wil vragen.10.00 / 10.30 / 11.00 / 11.30 / 12.00 / 12.30 / 13.00
Download programma (PDF)

Proefstuderen

Denk je dat CMD de opleiding is die echt bij je past en wil je die mogelijkheid nog verder onderzoeken? Meld je dan aan voor een proefstudeerdag; de eerstvolgende is op woensdag 22 februari 2023. 

Aanmelden proefstuderen CMD
(opent in nieuw venster)


Virtueel sfeer proeven

Kun je niet wachten tot de volgende open dag? Volg dan onze virtuele 360 graden tour en ontdek of de studie CMD iets voor jou is.

Virtueel kijkje nemen bij CMD
(opent in nieuw venster)

Meer weten over CMD in Amsterdam?

Presentatie CMD-beroepen 

Bekijk hier(opent in nieuw venster) de sheets van de PowerPoint-presentatie over ons onderwijsprogramma en de CMD-beroepen. 

Opleidingspresentatie

Maak alvast kennis met CMD in Amsterdam, bekijk de opleidingspresentatie hieronder.

CMD opleidingspresentatie

Volg ons op Instagram

Je kunt ons ook volgen via @cmdamsterdam (opent in nieuw venster)voor de laatste nieuwtjes en activiteiten van en over CMD in Amsterdam.

Laat je inspireren met studentenwerk

Op onze portfoliosite cmd-amsterdam.nl (opent in nieuw venster)zie je wat onze CMD-studenten voor projecten doen. Laat je inspireren door deze verschillende voorbeelden en kom te weten wat je kunt verwachten van CMD.

Ontdek de verschillen

Wat is nou precies het verschil tussen CMD, HBO-ICT, Communicatie (CO) en Creative Business (CB)? Bekijk dit document om een beter beeld te krijgen van, de overeenkomsten en verschillen, van deze opleidingen.

Stel je vraag aan een student

Wil je van onze studenten weten hoe zij de opleiding ervaren? Stel je vragen via vraaghetdestudent.nl: een website gebouwd door HvA-studenten om studiekiezers en studenten met elkaar in contact te brengen. Klik hier voor een overzicht van CMD studenten en hoe je ze kunt bereiken (opent in nieuw venster)

Nog vragen?

Heb je nog specifieke vragen over de opleiding? Stuur dan een mailtje naar info-cmd@hva.nl. Ook kun je altijd via Instagram (opent in nieuw venster) of Facebook (opent in nieuw venster) je vraag aan ons stellen.

Bereikbaarheid locatie: kom met het OV!

Kom je een open dag van CMD bezoeken? Dan raden we je aan om met het openbaar vervoer te komen. Onze opleidingslocatie, het Theo Thijssenhuis, is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Let op: om in het Theo Thijssenhuis te komen dien je de hoofdingang van het Jakoba Mulderhuis te gebruiken. 

Ingang Jakoba Mulderhuis: gebruik deze ingang tijdens de open dag!
Bekijk ook dit filmpje waarin CMD-student Mynor Lobos laat zien hoe je het Theo Thijssenhuis kunt bereiken vanaf het metrostation Weesperplein en het Jakoba Mulderhuis.

Studiekeuzeplein

Studenten in open ruimte

Heb je praktische vragen of weet je nog niet wat je wilt studeren? Op het studiekeuzeplein staan keuzecoaches, studentendecanen, docenten en studenten voor je klaar.

Naar het studiekeuzeplein

Volgende open dagen

  • Zaterdag 11 februari 2023, 10.00 - 14.00 uur
  • Dinsdag 4 april 2023, 18.00 - 21.00 uur