Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Communication and Multimedia Design

Open dag Communication and Multimedia Design

Vanaf november kun je weer deelnemen aan een open dag van de opleiding Communication and Multimedia Design (CMD). Je kunt je wel alvast aanmelden voor een online inspiratiesessie; de eerstvolgende vindt plaats op 3 oktober 2023.

Open dag alert

Er zijn een paar open dagen per jaar. Meld je aan en selecteer een of meer open dagen. Je krijgt bericht als je jouw programma kunt samenstellen. 
Ja, dat wil ik

Online inspiratiesessie CMD 

Vanaf september 2023 organiseert de opleiding CMD maandelijks op de dinsdagavond een online inspiratiesessie voor scholieren. Tijdens deze sessie kan je al je vragen stellen aan onze docent(en) en student. Informatief, laagdrempelig en leuk! De eerste volgende online inspiratiesessie voor het studiejaar 2024-2025 van CMD vindt plaats op dinsdag 3 oktober 2023. 

  • Wanneer: een keer per maand
  • Waar: Online (Microsoft Teams)
  • Welk tijdstip: 19.00 - 20.00 uur
Meer info en aanmelden

Ontdek de verschillen

Wat is nou precies het verschil tussen CMD, HBO-ICT, Communicatie (CO) en Creative Business (CB)? Bekijk dit document om een beter beeld te krijgen van, de overeenkomsten en verschillen, van deze opleidingen.

Virtueel sfeer proeven

Je kunt ook virtueel kennis maken met Communication and Multimedia Design in Amsterdam. Volg onze virtuele 360 graden tour en ontdek of de studie CMD iets voor jou is.

Virtueel kijkje nemen bij CMD
(opent in nieuw venster)

Meer weten over CMD in Amsterdam?

 

Informatieboekje CMD Amsterdam

Bekijk of download het informatieboekje over CMD Amsterdam.

Presentatie CMD-beroepen 

Bekijk hier(opent in nieuw venster) de sheets van de PowerPoint-presentatie over ons onderwijsprogramma en de CMD-beroepen. 

Ontdek de verschillen

Wat is nou precies het verschil tussen CMD, HBO-ICT, Communicatie (CO) en Creative Business (CB)? Bekijk dit document om een beter beeld te krijgen van, de overeenkomsten en verschillen, van deze opleidingen.

Opleidingspresentatie
Maak alvast kennis met CMD in Amsterdam, bekijk de opleidingspresentatie hieronder.

Opleidingspresentatie

Volg ons op Instagram

Je kunt ons ook volgen via @cmdamsterdam (opent in nieuw venster)voor de laatste nieuwtjes en activiteiten van en over CMD in Amsterdam.

Laat je inspireren met studentenwerk

Op onze portfoliosite cmd-amsterdam.nl (opent in nieuw venster)zie je wat onze CMD-studenten voor projecten doen. Laat je inspireren door deze verschillende voorbeelden en kom te weten wat je kunt verwachten van CMD.

Stel je vraag aan een student

Wil je van onze studenten weten hoe zij de opleiding ervaren? Stel je vragen via vraaghetdestudent.nl: een website gebouwd door HvA-studenten om studiekiezers en studenten met elkaar in contact te brengen. Klik hier voor een overzicht van CMD studenten en hoe je ze kunt bereiken (opent in nieuw venster)

Nog vragen?

Heb je nog specifieke vragen over de opleiding? Stuur dan een mailtje naar info-cmd@hva.nl. Ook kun je altijd via Instagram (opent in nieuw venster) of Facebook (opent in nieuw venster) je vraag aan ons stellen.

Bereikbaarheid locatie: kom met het OV!

Kom je een open dag van CMD bezoeken? Dan raden we je aan om met het openbaar vervoer te komen. Onze opleidingslocatie, het Theo Thijssenhuis, is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Let op: om in het Theo Thijssenhuis te komen dien je de hoofdingang van het Jakoba Mulderhuis te gebruiken. 

Ingang Jakoba Mulderhuis: gebruik deze ingang tijdens de open dag!
Bekijk ook dit filmpje waarin CMD-student Mynor Lobos laat zien hoe je het Theo Thijssenhuis kunt bereiken vanaf het metrostation Weesperplein en het Jakoba Mulderhuis.

Studiekeuzeplein

Studenten in open ruimte

Heb je praktische vragen of weet je nog niet wat je wilt studeren? Op het studiekeuzeplein staan keuzecoaches, studentendecanen, docenten en studenten voor je klaar.

Naar het studiekeuzeplein

Volgende open dagen

  • Binnenkort meer informatie