Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Een opleiding met toekomst

Na het afronden van de opleiding Communicatie kun je aan de slag in de communicatiebranche. Je kunt bijvoorbeeld werken als netwerkstrateeg, manager van merken of influencers, contentmaker of als specialist op het gebied van verandering en reputatie.

Waar ga je aan de slag?

Ga na je studie aan de slag als Brandmanager bij G-Star, Medewerker interne communicatie bij de Gemeente Amsterdam, Marketingcommunicatieadviseur bij IKEA, Fundraising en communicatie bij Unicef, Content Creator bij Adidas, Projectmanager bij bureau Roorda, Communicatieadviseur bij Triodos Bank, Social Media Creative of als Strateeg bij bureau Hammerfest.

Jouw toekomstige loopbaan

Voorheen werkten communicatieprofessionals op communicatieafdelingen en bij communicatiebureaus. Nu vind je ze overal. Dat laat zien dat communicatie en media in deze tijd dé tool zijn voor het maken van impact. Je kunt aan de slag als netwerkstrateeg, manager van merken of influencers, contentmaker of als specialist op het gebied van verandering en reputatie.

Doorstuderen na je opleiding?

Nog niet uitgestudeerd? Volg dan een passende masteropleiding bij de HvA. Natuurlijk kun je dit ook doen bij een andere hogeschool of universiteit in binnen- of buitenland.

Meer over verder studeren