Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Commerciële Economie

Inschrijven en studiekeuzecheck

...

Inschrijven

Starten in februari of in september

Schrijf je bij voorkeur in voor 15 januari 2023 als je in februari wilt starten (en niet later dan 31 januari 2023). In september starten? Dan schrijf je je uiterlijk 15 augustus 2023 in, maar niet later dan 31 augustus 2023 aan de hand van het stappenplan inschrijven. Selecteer in Studielink de startdatum 1 februari of 1 september 2023.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Commerciële Economie. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 34402). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en de accreditatie van Commerciële Economie op nvao.nl(opent in nieuw venster) (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

STUDIEKEUZECHECK

Wanneer ontvang ik bericht over de studiekeuzecheck? 

Heb je al een inschrijfverzoek gedaan in Studielink? Dan ontvang je een week voorafgaand de studiekeuzecheck per e-mail bericht over het programma.  In Studielink geef je zelf de voorkeur voor een datum van je studiekeuzecheck door. 

Wat is het programma van mijn studiekeuzecheck? 

De studiekeuzecheck is op locatie. De studiekeuzecheck bestaat uit het toesturen van informatie en een kennismakingscollege met andere aanstaande studenten en een docent. 

Voor aanvang van het gesprek word je per e-mail gevraagd informatie toe te sturen. De informatie bestaat uit een vragenlijst, CV en studentenprofiel. 

Wanneer is mijn studiekeuzecheck?

Start je in februari of september 2023, dan vindt de studiekeuzecheck plaats op:

  • 18 januari
  • 2 februari
  • 14 juni
  • 29 juni
  • 29 augustus

Op basis van het resultaat van de verschillende onderdelen krijg je een studiekeuzeadvies.

Vragen over studiekeuzecheck? Bekijk de veelgestelde vragen