Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Bedrijfskunde

Inschrijven en studiekeuzecheck / Intake

...

Inschrijven

Starten in februari of september

Je kunt op twee momenten starten met je deeltijdopleiding: in februari of in september. Als je in februari wilt starten, dan is de inschrijfdeadline 15 januari (uiterlijk 31 januari 2023). Als je in september wilt starten, dan schrijf je je bij voorkeur in vóór 15 augustus 2023, maar niet later dan 31 augustus 2023. Dit doe je aan de hand van het stappenplan inschrijven. Selecteer in Studielink de startdatum 1 februari of september 2023.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Bedrijfskunde. Dit is de de zogeheten CROHO-naam (code 34035). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en de accreditatie van Bedrijfskunde op nvao.nl(opent in nieuw venster) (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

STUDIEKEUZECHECK

Wanneer ontvang ik bericht over de studiekeuzecheck? 

Heb je al een inschrijfverzoek gedaan in Studielink? Dan ontvang je een week voorafgaand de studiekeuzecheck per e-mail bericht over het programma. In Studielink geef je zelf de voorkeur voor een datum van je studiekeuzecheck door. 

Wat is het programma van mijn studiekeuzecheck? 

De studiekeuzecheck vindt plaats op de onderwijslocatie. Is dit niet mogelijk, dan vindt de studiekeuzecheck online plaats. Je studiekeuzecheck bestaat uit een vragenlijst en een persoonlijk gesprek met een docent. De vragenlijst ontvang je per e-mail en stuur je voor aanvang van het persoonlijke gesprek ingevuld retour. Tijdens het persoonlijke gesprek (ca. 15-20 minuten) ga je samen met een docent na of dit de opleiding is die bij je past.  

Wanneer is mijn studiekeuzecheck?

Start je in februari of september 2023, dan heb je de keuze uit deze data voor de studiekeuzecheck:

  • 18 januari
  • 2 februari
  • 14 juni
  • 29 juni
  • 29 augustus

ADVIES

In de e-mail die je ontvangt over de studiekeuzecheck staat de informatie over de data. 

Vragen over studiekeuzecheck? Bekijk de veelgestelde vragen
Terug naar homepage opleiding Bedrijfskunde Deeltijd