Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Bedrijfskunde

Een opleiding met toekomst

Na het afronden van de deeltijdopleiding Bedrijfskunde ben je breed inzetbaar. Als bedrijfskundige verbeter je bedrijfsprocessen vanuit verschillende invalshoeken en belangen en adviseer je het management over verbeteringen in de bedrijfsvoering.

Wat kun je worden?

Na je studie kun je aan de slag bij bedrijven, de overheid of non-profitorganisaties waar je je bijvoorbeeld bezighoudt met het begeleiden van verbeterprocessen of het opzetten van nieuwe initiatieven. Maar je kunt je ook richten op kwaliteitsmanagement of integraal management. Of je gaat aan de slag als projectleider of adviseur.

Jouw toekomstige loopbaan

Onze alumni kom je veelal tegen in de bank- en verzekeringsmaatschappijen, handelsbedrijven, adviesbureaus, verkooporganisaties, overheid en non-profitorganisaties. Sommigen van hen hebben net een eigen onderneming gestart.

Doorstuderen na je opleiding?

Met een bachelordiploma Bedrijfskunde kun je een masteropleiding volgen. Dit kan zowel op hbo- als wo-niveau. De HvA biedt, samen met de Universiteit van Amsterdam (doorstroomminor verplicht), de mogelijkheid door te stromen naar een masterstudie. Zo kun je bijvoorbeeld verder studeren voor je master Sociologie of Business Administration.

Meer over verder studeren