Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Is de AMFI-opleiding Fashion & Textile Technologies echt iets voor jou? Schrijf je dan in via Studielink. Voor het studiejaar 2025-2026 kun je je inschrijven vanaf 1 oktober 2024 tot uiterlijk 15 januari 2025.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor de AMFI-opleiding Fashion & Textile Technologies.

Check de toelatingseisen

Doe mee aan de selectie

Twee studenten met laptop

Omdat er meer aankomende studenten zijn dan plaatsen, heeft het AMFI een numerus fixus: een beperkt aantal opleidingsplaatsen (415). Daarom vindt er een selectie plaats.

Lees meer over AMFI's selectiedag

Schrijf je in via Studielink

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor de opleiding AMFI - Amsterdam Fashion Institute is de CROHO-naam Fashion & Textile Technologies en de CROHO-code 30037. Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces. Houd je inbox dus goed in de gaten.

Ga naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start bij het AMFI op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld