Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Dé tweejarige opleiding voor frontenders.

De Ad Frontend Design & Development (FDND) leidt je op tot een frontend professional die zich bezighoudt met zowel webdesign als web ontwikkeling. In twee jaar tijd word je klaargestoomd tot frontend designer/developer.

Jouw toekomstige loopbaan

Bron: Lifely

Werkgevers staan te springen om praktische, hoogopgeleide frontend developers en designers. Sterker nog, bedrijven vragen om nieuw talent! Na het succesvol afronden van je studie Frontend Design & Development heb je kennis van software development, interactieontwerp en digitaal visueel ontwerp én beschik je over essentiële persoonlijke en sociale vaardigheden. Met deze kennis en skills kun je na het afstuderen direct aan de slag in de beroepspraktijk.

Doorstuderen na je opleiding?

Een Associate degree biedt een goede basis voor een vervolgopleiding in de vorm van een hbo-bachelor. In het vierde semester van de Ad FDND heb je de mogelijkheid om je vrije ruimte te gebruiken voor het volgen van een schakelprogramma. Daarna kun je na het afstuderen doorstromen naar de bachelor Communication and Multimedia Design (CMD). Uiteraard kun je ook een bachelor volgen bij een andere hogeschool.

Meer over de bachelor CMD