Werken en Studeren | HvA Deeltijd Business & Economie

Wie zijn wij

Opleidings- en carrièrepartner for life: geschoold in duurzame groei

Bij ons kunnen professionals kennis en vaardigheden ontwikkelen die belangrijk zijn voor hun werk en carrière in één van de vakgebieden Human Resource Management, Bedrijfskunde, Marketing & Sales of Finance. Bedrijven faciliteren we met advies, maatwerktrajecten en de inzet van docenten.

We bieden professionals en bedrijven een krachtige leeromgeving, ondersteund door moderne leertechnologieën, zoals een (digitaal) onderwijs- en leerplatform en begeleid door gekwalificeerde en praktijkgerichte docenten.

In onze opleidingen en cursussen draait het om de interactie tussen beroepspraktijk, opleiding en netwerk. Dat zorgt voor een optimaal leerklimaat voor de student. Daarnaast draagt dit eraan bij dat het dagelijkse proces van leren en optimaliseren voor organisaties een tweede natuur wordt. Met persoonlijke groei en duurzame inzetbaarheid als resultaat.

Wil je meer weten?

We denken graag met je mee hoe we de inzetbaarheid van jouw werknemers kunnen vergroten. Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan via de onderstaande button. We nemen spoedig contact met je op.

Doorleren en werken

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Employable blijven

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 31 mei 2022