Werken en Studeren | HvA Deeltijd Business & Economie

Onze meerwaarde

Dé carrièrepartner voor professionals die verder willen

Met een bacheloropleiding of -cursus vergroot je vanaf dag één jouw impact. Want alles wat je leert, kun je direct toepassen in de praktijk. Je ontwikkelt jezelf tot een gewilde en wendbare professional. Een toekomstbestendige professional met actuele kennis en skills én een waardevol kennisnetwerk.

Bij ons ontwikkel je de kennis en vaardigheden waarmee je jouw carrière naar een hoger plan tilt. Op jouw manier en in je eigen tempo. Jij staat aan het roer.

Ga je voor een korte cursus of meerjarige opleiding? Voor Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Finance & Control of Human Resource Management? En vind je het prettig om daar met een van onze adviseurs over te sparren? Vraag hieronder een gratis studieadvies aan!

Dé opleidingspartner voor ambitieuze bedrijven

Wil je de inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroten? Hen binden aan de organisatie door hen de kans te bieden zichzelf verder te ontwikkelen? Dan vind je in de DeeltijdAcademie van de Faculteit Business en Economie de ideale opleidingspartner. Wij faciliteren Leven Lang Leren met advies, maatwerk leertrajecten en de inzet van docenten.

Onze focus ligt op actuele vakkennis die direct toepasbaar is in de praktijk. Inmiddels kunnen we putten uit ruim 50 verschillende cursussen die zonder uitzondering voldoen aan hoge kwaliteitstandaarden.

Maatwerk in praktijkgericht onderwijs

Op basis van de specifieke behoeften van jouw organisatie kunnen we in co-creatie een onderwijsprogramma of onderzoeksopdracht op maat ontwikkelen. Voor een enkele medewerker of een heel team.

Professionals die blijvend bijdragen

Jouw medewerkers leiden we op tot stevige, toekomstbestendige, wendbare, impactvolle, competente en bewust handelende professionals. We prikkelen hen om hun kritische, onderzoekende, ondernemende, creatieve, sociale en communicatieve competenties in te zetten. Met het doel zowel zelfstandig als in multidisciplinaire teams problemen op te lossen en een effectief bij te dragen aan de doelen van de organisatie.

Benieuwd hoe we de inzetbaarheid van jouw werknemers kunnen vergroten? Vraag hieronder vrijblijvend een intakegesprek aan.

Waarom bij ons studeren?

1. Eerlijk studieadvies

Je kan rekenen op een eerlijk studieadvies, waarin jouw ambitie, werk- en privé-situatie centraal staan.

2. Werken aan persoonlijk leiderschap

Ontwikkel persoonlijk leiderschap en geef zelf vorm aan jouw ontwikkelproces, aansluitend bij jouw doelen, kwaliteiten en ontwikkelwensen. Wij ondersteunen je door middel van persoonlijke begeleiding van onze docenten, studieadviseur of één van onze coaches.

3. Flexibel toewerken naar hbo-niveau

De vierjarige deeltijdopleiding bestaat uit flexibele modules van een kwartaal of semester. Heb je een module met succes afgerond, dan ontvang je een officieel HvA-certificaat en bijbehorende studiepunten.

4. Studeren in je eigen tempo

Wij zorgen ervoor dat je jouw deeltijdstudie goed kan combineren met je werk. Door de college-uren af te stemmen op jouw werktijden en je de mogelijkheid te geven je studie te versnellen of te onderbreken.

5. Direct toepasbaar in je werk

Een deeltijdstudie is praktijkgericht. Wat je vandaag leert, kun je morgen in je werk meteen toepassen. Tijdens je studie werk je aan vraagstukken uit je eigen praktijk en leer je van de kennis en ervaring van je medestudenten.

6. Erkend en gewaardeerd hbo-diploma

Als grootste hogeschool van Nederland zijn we voor het bedrijfsleven een belangrijke bron van getalenteerde professionals. Talent mét een door de overheid erkend diploma.

7. Docenten uit de praktijk

Onze docenten komen uit het bedrijfsleven en weten als geen ander hun kennis met didactische kwaliteiten te combineren. Ze slaan bruggen tussen verschillende disciplines en tonen je de samenhang tussen theorie, praktijk en onderzoek.

8. Toegang tot een waardevol netwerk

Tijdens en na je studie maak je deel uit van onze community. Daarmee heb je toegang tot een waardevol kennisnetwerk en interessante nascholing.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 31 mei 2022