Werken en Studeren | HvA Deeltijd Business & Economie

Voor professionals en bedrijven

Op deze pagina:

Professionals

Je carrière begint aan het einde van je comfortzone

Misschien wil jij je kansen op de arbeidsmarkt vergroten, voel je de behoefte om bij te blijven in je vakgebied, ben je toe aan een volgende stap in je carrière of wil je altijd nog eens je bachelor halen. Allemaal goede redenen om een deeltijdstudie of -cursus te overwegen.

Onze opleidingen en cursussen zijn er voor iedereen die zich professioneel en persoonlijk wil ontwikkelen binnen economie & management. Voor ambitieuze professionals die zichzelf willen uitdagen en toekomstbestendig willen maken. En hun studie willen combineren met werk en privé.

Wat vonden anderen?

Donna van de Boogaart (opleiding Finance & Control) - “Het is heel motiverend om met mensen college te hebben die net als ik verder willen komen met een hbo-diploma.”

Samuel Hofmans (opleiding HRM) – “Voor mij is dit de perfecte manier om me te verdiepen in mijn vakgebied, want op het werk word je opgeslokt door de hectiek van de dag.”

Bedrijven

Verhoog de waarde van je medewerkers

Heb je getalenteerde medewerkers die aan zichzelf willen werken en gemotiveerd zijn om optimaal bij te dragen aan de organisatie? En wil jij borgen dat ze goed inzetbaar blijven? Laten we met elkaar onderzoeken hoe we hen optimaal kunnen laten groeien.

Dagelijks leren. Overdag of ‘s avonds, parttime, in het weekend of tijdens een vakantie, het kan allemaal. Zolang voor de medewerker(s) werk en privé in balans zijn en voor jou als werkgever de productiviteit niet in gevaar komt.

In een intakegesprek inventariseren we jouw wensen en die van je medewerkers en kunnen we kijken welke opleidingen en cursussen daarbij passen. Wellicht is het mogelijk om aan te sluiten bij bestaande cursussen of is het beter een masterclass of programma op maat te ontwikkelen.

Jouw medewerkers en daarmee jouw organisatie wendbaar, onderscheidend en toekomstbestendig maken, daar helpen we je graag bij. Wij zijn jouw opleidingspartner.

Wat vonden anderen?

Marcus Wouda – HRM-manager middelgroot retailbedrijf

Het aanbod is zo groot dat écht maatwerk mogelijk was. We hebben nu een opleidingstraject dat volledig is afgestemd op de ervaring en kennis van onze medewerkers.

Eline van Staveren – Business unit manager internationaal logistiek bedrijf

In deze krappe arbeidsmarkt is het zaak je mensen te behouden in de organisatie. Op deze manier kan dat en maak je ze bovendien beter inzetbaar.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 31 mei 2022