Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

De cursus in het kort

Legal Process Management is een geïntegreerd kennis- en vaardighedenvak. Enerzijds oefen je met de toepassing van kennis op het gebied van Legal Service Design, en anderzijds oefen je jouw vaardigheden met betrekking tot Legal Data Analyse.

Schrijf je in
(opent in nieuw venster)

Programma

Legal Process Management is een los te volgen module uit het studieprogramma van de masteropleiding Legal Management. De module bestaat uit de onderdelen Legal Service Design en Legal Data Analyse.

Legal Service Design

In dit onderdeel doe je kennis en vaardigheden op die nodig zijn bij het analyseren van processen, om ze van daaruit te vernieuwen en verbeteren. Daarbij kan het zowel gaan om processen die door juristen worden uitgevoerd, als om processen met relevante en complexe juridische aspecten.

Legal Data Analyse

Juristen werken met veel data. In dit onderdeel wordt behandeld hoe je data verzamelt, bewerkt, analyseert en visueel leesbaar maakt. Met als doel de juiste inzichten over te brengen in een begrijpelijke vorm voor de doelgroep. Je krijgt concrete handvatten aangereikt voor het ontwerpen van doeltreffende en gebruiksvriendelijke rapportages en dashboards.

Lees meer over het cursusprogramma

Doelgroep

De module is gericht op juridische professionals.

Cursusdagen

Dinsdag 26-9, 3-10, 10-10, 17-10, 24-10, 31-10, 7-11 en 14-11, van 17.50-20.20 uur.

Kosten

€ 1200 (exclusief eventueel studiemateriaal)

Toelating

De cursus is op masterniveau.

Tijdsinvestering

Reken op een gemiddelde tijdsinvestering van 168 uur (6 EC).

Groepsgrootte

De groep bestaat uit ongeveer 20 deelnemers.

Heb je een vraag?