Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Haal meer uit je opleiding

Wil je nog meer halen uit je studie? Dan biedt Sportkunde – leerroute SM&O verschillende mogelijkheden: deelnemen aan het pre-masterprogramma of een stage of minor doen in het buitenland.

Volg een pre-master tijdens de opleiding

Sportkunde - leerroute SM&O werkt samen met een aantal universiteiten in binnen- en buitenland. Daardoor kun je al tijdens je studie een pre-master volgen en modules doen aan een universiteit.

De pre-master biedt je de mogelijkheid om na je opleiding direct te starten aan een master. In de praktijk betekent dit dat je in 5 of 6 jaar een hbo-diploma Sportkunde - leerroute SM&O én een universitaire master kunt behalen.

Doe ervaring op in het buitenland

Door de samenwerking met docenten en studenten van Sport Studies - track ISMB krijg je global competences aangereikt: vaardigheden die over de hele wereld nuttig en nodig zijn. Met deze competenties kun je in binnen- en buitenland goed uit de voeten.

De opleiding Sportkunde - leerroute SM&O moedigt je tijdens je studie aan om internationale ervaring op te doen. Bijvoorbeeld door het volgen van een stage of minor in het buitenland, het bezoeken van een internationaal congres of meegaan op een internationale studiereis. Waarom is dit belangrijk? Je doet kennis op van een andere taal en cultuur, wordt zelfstandiger, flexibeler en doet nieuwe ervaringen op die ook na je studie van pas komen.

 

Wereldwijd netwerk stagebedrijven en partneruniversiteiten

Sportkunde en Sport Studies hebben samen een groot netwerk aan wereldwijde stagebedrijven en partneruniversiteiten. Dit netwerk staat tot jouw beschikking bij het zoeken naar een stage of minor in het buitenland.

Wat doe je na je opleiding?