Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Master Performance, Sport and Health

Toelatingseisen

De master Presteren, Sport en Gezondheid is voor oefentherapeuten, fysiotherapeuten, docent lichamelijke opvoeding en trainers/coaches met een werkplek die relevant is voor de master.

Direct toelaatbaar

  • Je bent direct toelaatbaar met een bachelor diploma Lichamelijke opvoeding (ALO), Oefentherapie of Fysiotherapie. 
  • Voor oefen- en fysiotherapeuten geldt aanvullend de voorwaarde van BIG-registratie.  
  • Je dient bovendien gedurende de looptijd van de opleiding voor ten minste 8 uur per week werkzaam te zijn in een voor deze masteropleiding relevante werksetting.  Dit mag een werkplek zijn of een (onbetaalde) stageplek.

Studiekiezers met een andere vooropleiding of zonder werkplek kunnen contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Werkplek

Om de master Presteren, Sport en Gezondheid te kunnen volgen, heb je een werkplek of stageplek nodig voor minimaal 8 uur in de week. Deze werkplek dient relevant te zijn voor inhoud van de masteropleiding.

Voorwaarden werkplek

  • Je werkgever is bereid om een samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen waaruit blijkt dat je de mogelijkheid krijgt om praktijkopdrachten te doen binnen jouw werkkring. Een eventueel masteronderzoek behoort ook tot de mogelijkheden. 
  • Een combinatie van werkplekken (bijv. praktijk en vereniging) is ook mogelijk indien voor beiden een overeenkomst getekend is.  
  • Mocht je twijfelen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden, kun je jouw werkplek ook toetsen bij de master, via mpsh-fg-fbsv@hva.nl
  • Als er aanvullende voorwaarden zijn, zal dat op deze pagina worden gepubliceerd.
Schrijf je in