Master Klimaatpsychologie en -gedrag
master, deeltijd, 2 jaar
Lunch & Learn: gesprekken over duurzaamheid
Elke vrijdag organiseert de opleiding een lunch & learn van 12:15 – 13:10 uur. In deze inspirerende lezingenreeks duiken we in de meest actuele en urgente thema’s rondom duurzame gedragsverandering.
We gaan in gesprek over duurzame voeding, wonen, vervoer en nog veel meer. Tijdens de sessies krijg je de kans om je kennis te verdiepen en samen met experts en medestudenten te discussiëren over de manieren waarop we de wereld duurzamer kunnen maken.
We houden het lekker interactief en informeel, dus neem je eigen lunch mee en kom langs. Iedereen is welkom en aanmelden is niet verplicht.
Kom je ook?
De wekelijkse Lunch & Learn is voor iedereen vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig. Neem je lunch mee, schuif aan en laat je inspireren door studenten én experts!
Tijd en locatie
Vrijdag 19 december
HvA Kohnstammhuis, in de Kohnstammzaal op de 9e verdieping - Wibautstraat 2, Amsterdam .
𝗧𝗲𝘂𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗞𝗲𝘂𝗸𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗛𝘃𝗔: 𝗪𝗲𝗹 𝗼𝗳 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗹𝗲𝗲𝘀 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗲𝘁 𝗸𝗲𝗿𝘀𝘁𝗱𝗶𝗻𝗲𝗿?
Schrijver en presentator Teun Van De Keuken(opent in nieuw venster) komt 𝗺𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟵 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 naar de Hogeschool van Amsterdam(opent in nieuw venster) voor een live Q&A over zijn nieuwe boek '𝗗𝗶𝗲𝗿𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗼𝗼𝗸 𝗺𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻'. In zijn verhaal onderzoekt hij waarom het zo moeilijk is om vlees te laten staan, ook voor hemzelf.
𝗧𝗲𝘂𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗞𝗲𝘂𝗸𝗲𝗻 gaat in op waarom we dieren eten en welke impact dat heeft op mens, dier en klimaat. Tegelijkertijd biedt het boek een moreel kompas én praktische gids voor iedereen die wil minderen met vlees, maar die verandering best uitdagend vindt. Interessant om inspiratie op te doen voor het kerstdiner en voor goede voornemens in januari!
𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗧𝗲𝘂𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗞𝗲𝘂𝗸𝗲𝗻
Teun van de Keuken (Amsterdam, 1971) is journalist, schrijver, columnist, podcaster en programmamaker. Hij werd bekend als één van de gezichten van Keuringsdienst van Waarde (KRO-NCRV) dat inzicht probeert te geven in de wondere wereld achter ons voedsel. Vanuit de Keuringsdienst ontstond ook Tony’s Chocolonely, de slaafvrije chocolade waarvan Teun de naamgever en initiatiefnemer is. Lees meer over zijn werk op 𝗵𝘁𝘁𝗽𝘀://𝘁𝗲𝘂𝗻𝘃𝗮𝗻𝗱𝗲𝗸𝗲𝘂𝗸𝗲𝗻.𝗻𝗹/.