Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Logistics Management

Een opleiding met toekomst

Van grote multinational tot klein familiebedrijf. Jouw diploma biedt kansen genoeg, want eigenlijk kan iedere organisatie een logistiek manager gebruiken. Verder studeren kan natuurlijk ook.

Wat kun je worden?

Als logistiek medewerker kun je aan de slag in functies waarbij je logistieke stromen plant en bewaakt en het voorraadbeheer, de productie en het transport optimaliseert. Ook kun je aan de slag als logistiek ingenieur, bijvoorbeeld in functies waarbij je logistieke software ontwikkelt. Andere beroepen die goed aansluiten op deze opleiding:

Jouw toekomstige loopbaan

Jouw diploma biedt kansen om door te groeien tot managementniveau of als teamplayer binnen een logistieknetwerk. Welk pad je ook kiest, je komt terecht in een omgeving die continue in beweging is. Je hebt contact met collega’s, klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Misschien moet je om 06.00 uur bellen met Azië en om 20.00 uur met Amerika. Werk jij later het liefst buiten de landgrenzen? Een diploma Logistics Management biedt ook veel kansen voor een baan in het buitenland.

Lees wat afstudeerders nu doen

Doorstuderen na je opleiding?

Je bachelordiploma Logistics is ook een goede basis om verder te studeren. Welke master je kunt doen, hangt af van de hogeschool of universiteit waar je de master wilt volgen. Bij doorstroom van een hbo-bachelor naar een wo-master is bijna altijd sprake van een doorstroom- en schakelprogramma.

Meer over verder studeren