Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Aanmelden

Je hebt een Bewijs van Toelating nodig om je in te kunnen schrijven voor de opleiding. Die verkrijg je wanneer je toelatingsgesprek met een positief advies is afgerond. Bekijk wat je moet doen om je aan te melden voor een toelatingsgesprek.

Toelatingsgesprek

Stuur een e-mail met je cv naar mastereducation@hva.nl om je aan te melden voor een toelatingsgesprek. Als je na het gesprek een positief advies hebt, wordt er een Bewijs van Toelating opgemaakt. Dit heb je nodig om je in te kunnen schrijven voor de opleiding. Je schrijft je vervolgens in via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Je inschrijving moet uiterlijk 31 augustus 2023 zijn afgerond. 

Losse modules

Als je een losse module (contractonderwijs) wilt volgen, meld je je aan bij mastereducation@hva.nl. Je krijgt dan een intakeformulier, dat je samen met je cv en een kopie van je eerste- of tweedegraadsdiploma per e-mail terugstuurt.

De coördinator van de opleiding nodigt je uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt bekeken welke module je kunt volgen. Als de uitkomst positief is word je, nadat betaling is geregeld, ingeschreven. Een reguliere student moet zich vóór 1 september van een studiejaar inschrijven, maar als contractstudent kun je je ook tussentijds inschrijven. Houd er hierbij wel rekening mee dat de meeste colleges van het eerste semester in september en die van het tweede semester in februari beginnen.

Als contractstudent beschik je over dezelfde faciliteiten als reguliere studenten. Je krijgt een HvA-account en een studentenpas.