Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Intake

Het intakegesprek is de laatste check of de lerarenopleiding Engels deeltijd en studeren aan een hbo-opleiding de juiste keuze voor je is.

Het intakegesprek is een onderdeel van je inschrijfproces. In dit intakegesprek staan je eigen motivatie, je vooropleiding en het programma van de opleiding centraal. Als daar aanleiding toe is wordt er ook gekeken of er voor jou vrijstellingen of versnellingsmogelijkheden zijn. Na je verzoek tot inschrijving ontvang je een uitnodiging per e-mail. Via deze uitnodiging heb je de mogelijkheid om in de digitale leeromgeving (Brightspace) een afspraak te maken voor een intakegesprek.

De mails worden verstuurd naar het e-mailadres dat je in Studielink hebt opgegeven. Heb je geen berichten ontvangen? Controleer dan je spambox.

Kom je studeren?

Weet je na de intake zeker dat je kiest om deze opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam te volgen? Kijk dan op hva.nl/startopleiding(opent in nieuw venster)  voor meer praktische informatie over de start van het studiejaar.

Twijfel over je studiekeuze?

Bespreek waar je over twijfelt met mensen die jou goed kennen, zoals je ouders en/of vrienden. 
Heb je behoefte aan meer hulp bij het maken van een (nieuwe) studiekeuze? Geef je dan op voor de gratis studiekeuzeworkshop bij de HvA (3 uur). Zie: hva.nl/studiekeuzeworkshop

Je kunt natuurlijk altijd contact opnemen met een studiekeuzecoach van de HvA. hva.nl/studeren/studiekeuze/hulp-bij-studiekeuze/gesprek-met-keuzecoach

Lees meer over de studiekeuzecheck/intake