Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Intake

De intake is de laatste check of de lerarenopleiding Economie deeltijd en studeren aan een hbo-opleiding de juiste keuze voor je is.

Het intakegesprek is een onderdeel van je inschrijfproces. In dit intakegesprek staan je eigen motivatie, je vooropleiding en het programma van de opleiding centraal. Als daar aanleiding toe is wordt er ook gekeken of er voor jou vrijstellingen of versnellingsmogelijkheden zijn.

Je kunt een afspraak maken voor een intakegesprek door een email te sturen naar info-leraareconomie-foo@hva.nl(opent in nieuw venster)

We verzoeken je om na dit gesprek zo snel mogelijk en uiterlijk 31 augustus je inschrijving af te ronden door in Studielink je definitieve studiekeuze aan te geven.

Kom je studeren?

Weet je na de intake zeker dat je kiest om deze opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam te volgen? Kijk dan op hva.nl/startopleiding(opent in nieuw venster)  voor meer praktische informatie over de start van het studiejaar.

Twijfel over je studiekeuze?

Bespreek waar je over twijfelt met mensen die jou goed kennen, zoals je ouders en/of vrienden. 
Heb je behoefte aan meer hulp bij het maken van een (nieuwe) studiekeuze? Geef je dan op voor de gratis studiekeuzeworkshop bij de HvA (3 uur). Zie: hva.nl/studiekeuzeworkshop

Je kunt natuurlijk altijd contact opnemen met een studiekeuzecoach van de HvA. hva.nl/studeren/studiekeuze/hulp-bij-studiekeuze/gesprek-met-keuzecoach

Lees meer over de studiekeuzecheck/intake