Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Inschrijven en studiekeuzecheck / Intake

Wil je in februari of september met Human Resource Management deeltijd starten? Schrijf je dan tijdig in via Studielink en doe een studiekeuzecheck.

Studiekeuzecheck

Wanneer ontvang ik bericht over de studiekeuzecheck? 

Heb je al een inschrijfverzoek gedaan in Studielink? Dan ontvang je een week voorafgaand de studiekeuzecheck per e-mail bericht over het programma. In Studielink geef je zelf de voorkeur voor een datum van je studiekeuzecheck door. 

Wat is het programma van mijn studiekeuzecheck? 

De studiekeuzecheck (SKC) is een onderdeel van het inschrijfproces. Voorafgaand aan de SKC ontvang je per e-mail een vragenlijst en deze stuur je ingevuld retour. In een persoonlijk gesprek van circa 15 minuten met één van onze docenten ga je op basis van je ingevulde vragenlijst samen na of dit de opleiding is die bij je past en bespreek je het wederzijdse verwachtingspatroon.
Tijdens een gezamenlijke bijeenkomst geeft een docent een korte introductie over de opleiding, doe je een test over uitstelgedrag en maak je kennis met een aantal van jouw medestudenten die tegelijkertijd met jou gaan starten.

Wanneer is mijn studiekeuzecheck?

De Studiekeuzechecks worden op de onderstaande data georganiseerd.

Voor start in februari:

  • Donderdag 1 februari 2024, 17.00 – 20.00 uur (onder voorbehoud)

Voor start in september:

  • Donderdag 4 juli 2024, 17.00 – 20.00 uur (onder voorbehoud)

Advies

Op basis van het resultaat van de verschillende onderdelen krijg je aan het eind van het adviesgesprek een studiekeuzeadvies.

Vragen over studiekeuzecheck? Bekijk de veelgestelde vragen