Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Creative Business

Open dag Creative Business

Je bent van harte welkom op de open dag van Creative Business. Bekijk presentaties van de opleiding, ga in gesprek met studenten en docenten en ontdek of de opleiding bij jou past.

Op de open dag proef je de sfeer en ontdek je hoe het is om aan de HvA te studeren. Je maakt kennis met studenten en docenten van deze opleiding. Stel je vragen over studiekeuze, studeren met een functiebeperking en toelating op het studiekeuzeplein. Heb je nog vragen over de opleiding? We staan tijdens de open dag klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Open dag alert

Er zijn een paar open dagen per jaar. Meld je aan en selecteer een of meer open dagen. Je krijgt bericht als je jouw programma kunt samenstellen. 
Ja, dat wil ik

Meld je hier aan
(opent in nieuw venster)

Programma 10 december

Presentatie
Dit is de gezamenlijke presentatie van de opleidingen Creative Business en Communicatie over de opbouw en inhoud van de opleidingen. Let op: er is plek voor 1 studiekiezer; je ouder/verzorger krijgt de presentatie in een ander lokaal. Jullie zien elkaar weer terug na de presentatie! 
10:00 uur, 11:00 uur, 12:00 uur en 13:00 uur.

Proefcollege
Volg een proefcollege van de opleiding Creative Business. Je mag maximaal 1 ouder/verzorger meenemen naar de les.
10:00 uur, 10:30 uur, 11:00 uur,11:30 uur,12:00 uur, 12:30 uur en 13:00 uur.

Proefcollege: van MBO naar HBO
Deze proefles is speciaal voor mbo'ers die meer willen weten over de overstap naar het hbo. Er is plek voor 1 studiekiezer met maximaal 1 ouder/verzorger.
11:00 uur en 12:30 uur

Meet & Greet: Onderwijsbureau
Heb je vragen over toelatingseisen, inschrijven, studiekeuzecheck, instromen in de hoofdfase, een buitenlands diploma of het 21+-toelatingsonderzoek, kom dan langs bij het onderwijsbureau. 
vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur.

Meet & Greet: International Office 
Heb je vragen over (de mogelijkheden voor) studeren in het buitenland, kom dan langs bij het International Office
vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur.

Meet & Greet: Creative Business Deeltijd
Ben je benieuwd naar de deeltijdopleiding Creative Business? Kom dan langs bij de stand op de informatiemarkt op de begane grond. Er staan deeltijdstudenten klaar om je vragen te beantwoorden en hun ervaringen met je te delen. 
vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur.

Meet & Greet: HvA Pride
HvA Pride is een community waarin iedereen welkom is die zich verbonden voelt met de LHBTQI+-gemeenschap. We gaan met elkaar in gesprek, we vieren, we praten en we zijn wie zijn wie we willen zijn. En we werken hard aan de een inclusieve hogeschool. Kom je langs? Je vindt ons op de informatiemarkt op de begane grond.
vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur.

Meet & Greet: HvA Diversity HUB
Be kind, flex your mind! De Hub is er voor gesprekken over maatschappelijke onderwerpen en waar studenten zichzelf én elkaar beter leren kennen. Benieuwd hoe we dat doen? Kom langs bij onze stand op de informatiemarkt!
vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur.

Meet & Greet: Studievereniging Mimagine
De vereniging waar jij je thuisvoelt! Mimagine staat voor veel gezelligheid tijdens borrels en kroegentochten. Ook bezoeken we regelmatig een tv uitzending, of nemen we een kijkje achter de schermen bij een mediabedrijf. Nog leuker is dat jij als lid mag meedenken of meehelpen bij het organiseren van een studiegerelateerd uitje of een borrel; er bestaan diverse commissies in de vereniging. Wij zijn benieuwd naar jou. Jij naar ons? Kom dan langs bij onze stand op de informatiemarkt.
vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur.

Meet & Greet: HvA Campus Creators
HvA Campus Creators is een community voor betrokken, creatieve studenten die meer kwaliteit uit hun studie willen halen. We verbinden studenten graag met het werkveld; dat doen we via ons platform www.campuscreators.nl. Daar kun je een portfolio opbouwen en geld verdienen door op opdrachten vanuit het werkveld reageren. Ook organiseren we geregeld gratis workshops met verdiepende materie voor studenten én netwerkborrels met studenten en opdrachtgevers. Daarnaast zijn wij ieder semester op zoek naar nieuwe, gedreven studenten die onderdeel willen uitmaken van de Video- óf Publishing- en Designredactie, waar studenten onder leiding van gespecialiseerde docenten content produceren voor ons platform en onze online en offline kanalen.
vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur.

HvA Studiekeuzeplein

Heb je praktische vragen over bijvoorbeeld begeleiding bij studeren met een functiebeperking, of bij persoonlijke bijzonderheden of omstandigheden? Of weet je nog niet weet wat je wilt studeren? Kom dan naar het studiekeuzeplein. Daar staan keuzecoaches, studentendecanen en andere medewerkers klaar om je vragen te beantwoorden. Ook met vragen over toelatingseisen, de studiekeuzecheck, 21+-toets en het taalschakeltraject kun je hier terecht. Let op: het studiekeuzeplein is in het Kohnstamhuis (tegenover het Benno Premselahuis; de locatie van de opleidingen Communicatie en Creative Business). vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur.

Op maandag 19 december, 7 maart en 20 april bieden we je de mogelijkheid om te komen proefstuderen op locatie.

 

Studiekeuzeplein

Studenten in open ruimte

Heb je praktische vragen of weet je nog niet wat je wilt studeren? Op het studiekeuzeplein staan keuzecoaches, studentendecanen, docenten en studenten voor je klaar.

Naar het studiekeuzeplein

Volgende open dagen

  • Zaterdag 10 december 2022, 10.00 - 14.00 uur
  • Zaterdag 11 februari 2023, 10.00 - 14.00 uur
  • Dinsdag 4 april 2023, 18.00 - 21.00 uur