Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Communicatie

Waarom Communicatie in Amsterdam?

Verhalen brengen ons in beweging. Ze helpen ons verbinden. Veranderen. Verkopen. Vertellen en verklaren. Verbeelden wat er nog niet is.

Communicatie biedt een unieke opleiding in een unieke stad. Want door onze samenwerking met Creative Business vind je nergens in Nederland een vollediger media- en communicatie-opleiding. En nergens in Nederland vind je een wereldstad zoals Amsterdam!

Nergens vollediger

Studenten kiezen bij de opleidingen Communicatie + Creative Business hun eigen leerroute. Onze vakdocenten geven les bij beide opleidingen, er is één examencommissie en één studievereniging(opent in nieuw venster). Daarmee zijn we de meest volledige media- en communicatie-opleidingen van Nederland.

We werken samen omdat we zien dat de grenzen tussen media en communicatie vervagen. Het werkveld vraagt om hbo'ers die weten hoe ze impact maken met verhalen. Creatieve doeners met een degelijke, brede basis en en uniek specialisme op basis van hun eigen talent. Daarom laten wij je ontdekken wat jij kan dat niemand anders kan!

Wereldstad Amsterdam

Dat doe je in Amsterdam: hart van creatief Nederland, stad van 180 nationaliteiten. Nergens in Nederland vind je een stad als Amsterdam. Het is de stad waar je aan de slag kan met de grote uitdagingen van de wereld op het gebied van diversiteit, duurzaamheid en digitalisering. Het is de stad vol love brands, merken en bedrijven die de opdrachtgevers zijn van de projecten waar onze studenten aan werken. Een stad waar een stage in de creatieve industrie heel vaak uitgroeit tot die allerbelangrijkste eerste baan. Én het is de stad waar je een studentenleven hebt zoals je dat nergens anders in Nederland beleeft.