Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Haal meer uit je opleiding

Wil je nog meer halen uit je studie? Dan biedt de opleiding Commerciële Economie verschillende mogelijkheden: een uitwisseling met een buitenlandse universiteit, een internationale stage of minor of het volgen van een of meerdere Honours Modules.

De Hogeschool van Amsterdam besteedt veel aandacht aan internationalisering om ervoor te zorgen dat je straks weet om te gaan met culturele verschillen en op veel plekken in de wereld inzetbaar bent.

WERELDWIJDE SAMENWERKING

Je werkt aan opdrachten met internationale aspecten, volgt een internationaal getint semester of een of meer studieonderdelen in het buitenland. In de laatste twee jaar volg je een halfjaar een internationaal programma, waarbij je kunt kiezen uit onder andere een uitwisseling met een buitenlandse universiteit, een internationale stage en een internationale minor. Om dit mogelijk te maken werkt de Hogeschool samen met meer dan 90 partnerinstituten over de hele wereld.

HONOURS

Met honoursonderwijs bieden we jou de mogelijkheid om je tot een toonaangevende professional in je vakgebied te ontwikkelen. Door honoursonderwijs aan de HvA te volgen, ontwikkel je extra talenten en haal je het beste uit jezelf. Honoursonderwijs bestaat uit vernieuwende en uitdagende opdrachten, waarin je begeleid wordt door zeer gedreven docenten.

Voor eerstejaarsstudenten die willen onderzoeken of Honoursonderwijs bij hen past is het Honours Talent Module ontwikkeld: laagdrempelig en zonder toegangseisen.

Studenten die bovenop hun opleiding extra uitdaging zoeken kunnen, mits geselecteerd, een Honours Module of Honours Programme volgen. Een Honours Module volg je in het tweede, derde en/of vierde jaar van je studie. Het zijn verdiepende colleges over uiteenlopende onderwerpen, zoals Critical Thinking, Future Scenarios of internationale projecten.

Een Honours Programme volg je meestal in het derde en vierde jaar van je studie. Studenten die worden geselecteerd, volgen trajecten zoals Leadership in Marketing.

Studeer je al aan de HvA? Dan vind je alle informatie over aanmelding op de MijnHvA-pagina van je opleiding.

Maak kennis met Studievereniging MarCo!
(opent in nieuw venster)