Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Verder studeren

De hbo-bachelor Commerciële Economie  biedt een goede basis om verder te studeren.

  Na het behalen van een bachelordiploma kan je een masteropleiding gaan volgen. Bijvoorbeeld bij een van de masteropleidingen van de HvA. Een professionele hbo-master en een wetenschappelijke master leiden op tot hetzelfde niveau. Op Studiekeuze123 (opent in nieuw venster)vind je een uitleg over wat het verschil is tussen een master op hbo-niveau en op wo-niveau.

Wil jij je na de opleiding CE verder specialiseren op het gebied van data-analyse en digitale technologie? Je kunt direct doorstromen naar de multidisciplinaire master Digital Driven Business, die wordt aangeboden aan de HvA. Je leert tijdens deze eenjarige master opkomende digitale technologieën en data om te zetten naar business modellen. Voor deze master geldt een selectieprocedure. Bekijk hiervoor de toelatingseisen op de website, of neem contact op met de opleiding.

De HvA biedt, samen met de Universiteit van Amsterdam, ook de mogelijkheid om na het afronden van je opleiding zonder vertraging door te stromen naar de master Business Administration(opent in nieuw venster). Hiervoor moet je wel een extra programma (deels) naast je opleiding hebben gevolgd. Je kunt natuurlijk ook een andere master kiezen. Direct instromen is in dat geval meestal niet mogelijk.