Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Van mbo naar hbo: werken én studeren

Ben je net afgestudeerd aan het mbo en wil je graag doorstromen naar het hbo waarbij je de perfecte balans vindt tussen werk en studie? Dat kan bij onze deeltijdopleiding Commerciële Economie.

student achter laptop

Voor jonge ambitieuze mbo-afgestudeerden bieden wij een uniek traject:

• Onze lessen worden gegeven in de avonduren of op zaterdag, zodat je naast je studie gewoon kunt blijven werken.

• Je studeert samen met gemotiveerde werkende professionals, waardoor je ervaringen kunt uitwisselen en van elkaar kan leren.

• Nog geen baan die aansluit bij je opleiding? Geen zorgen. Wij werken samen met arbeidsbemiddelingsbureaus om jou te helpen bij het vinden van een passende werkplek met volop mogelijkheden om te leren en door te groeien.

• Daarnaast bieden we persoonlijke ondersteuning en coaching, zodat je succesvol je deeltijd hbo kunt afronden. We geloven in jouw potentieel en helpen je graag bij het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap en studievaardigheden.

• Bereid zijn een stapje extra te zetten is essentieel voor succes. In het eerste semester zal er wat extra tijd per week worden gevraagd zodat je goed voorbereid bent en het maximale uit je studie kunt halen.

Dit programma biedt niet alleen de mogelijkheid om je carrière naar een hoger niveau te tillen, maar ook om persoonlijke groei en ontwikkeling te realiseren.
Meer weten? Neem contact met ons op via deeltijd.economie@hva.nl.

Meer informatie over de overstap van mbo naar hbo