Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Commerciële Economie

Persoonlijk gesprek

Naast het bezoeken van open dagen, kun je ook een persoonlijk gesprek (telefonisch of op locatie) aanvragen met één van onze studie-adviseurs. Dit gesprek kun je inplannen wanneer het jou uitkomt. Op deze pagina kun je je hiervoor aanmelden.

Tijdens dit gesprek geeft de studie-adviseur jou een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passende werkplek, de combinatie werken en studeren en de studielast.

Aanmelden persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek aanvragen met een van onze studie-adviseurs? Meld je dan aan via de onderstaande aanmeldbutton (dit werkt het beste via Mozilla Firefox of Google Chrome). De studie-adviseur neemt dan contact met je op om een afspraak te maken, op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt. Dit kan telefonisch of op locatie.

Aanmelding persoonlijk gesprek
(opent in nieuw venster)

Meer weten?

Heb je korte inhoudelijke vragen over de opleiding of juist meer een praktische vraag over bijv. toelating? Dan kun je een mail sturen naar: deeltijd.economie@hva.nl.

Filmpjes Commerciële Economie Deeltijd

Meer weten? Bekijk hieronder filmpjes over de opleiding Commerciële Economie Deeltijd.

Verder studeren in deeltijd - Waarom zou je?
Verder studeren in deeltijd - Wat levert het op?
Verder studeren in deeltijd - Waarom bij de HvA?