Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Haal meer uit je opleiding

Wil je nog meer halen uit je studie? Dan biedt de opleiding Bedrijfskunde verschillende mogelijkheden: ga als uitwisselingsstudent studeren aan een buitenlandse universiteit of doe een internationale stage of minor. Of volg een of meerdere Honours Modules.

De Hogeschool van Amsterdam besteedt aandacht aan internationalisering, om ervoor te zorgen dat je straks kunt omgaan met culturele verschillen en op veel plekken in de wereld inzetbaar bent.

WERELDWIJDE SAMENWERKING

Je werkt aan opdrachten met internationale aspecten, en volgt een internationaal getint semester of een of meer studieonderdelen in het buitenland. In de laatste twee jaar volg je een halfjaar een internationaal programma, waarbij je kunt kiezen uit onder meer een uitwisseling met een buitenlandse universiteit, een internationale stage en een internationale minor. Om dit mogelijk te maken werkt de Hogeschool samen met meer dan 90 partnerinstituten over de hele wereld.

HONOURS

Je houdt van uitdagingen en kunt en wilt graag meer uit je studie halen. Met honoursonderwijs bieden we jou de mogelijkheid om je tot een toonaangevende professional in je vakgebied te ontwikkelen.

Het honoursonderwijs is een aanvullend en verdiepend programma naast het reguliere studieprogramma voor ambitieuze studenten. Studenten die talenten willen ontdekken en ontwikkelen en bereid zijn hard te werken.

Lees meer over het Honoursonderwijs en bekijk welke modules en programma's worden aangeboden.

Studeer je al aan de HvA? Dan vind je alle informatie over aanmelding op de MijnHvA-pagina van je opleiding.

Studievereniging Nostro
(opent in nieuw venster)
Wat doe je na je opleiding?