Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Waarom deze opleiding

Wil je jezelf verder ontwikkelen in Bedrijfskunde? Kies voor onze deeltijdopleiding Bedrijfskunde. We zetten de voordelen voor je op een rij.

►Een HvA-diploma is erkend en waardevol

De HvA is de grootste hogeschool van Nederland en goed bekend bij werkgevers. Onze diploma’s zijn door de overheid erkend. Dat samen maakt een HvA-diploma waardevol voor je cv.

 

►Flexibel bouwen aan je hbo-niveau

Een deeltijdopleiding bestaat uit acht semesters. Elk semester bestaat uit twee blokken van tien weken. Heb je een blok of een semester met goed gevolg afgerond? Dan ontvang je een officieel HvA-certificaat met het aantal studiepunten. Zo kun je flexibel bouwen aan je hbo-niveau.

►Studie versnellen of pauzeren

Een deeltijdstudie is goed te combineren met je werk. Onze college-uren zijn afgestemd op werkende professionals. Daarnaast kun je bij ons je studie versnellen of pauzeren.

►Persoonlijke begeleiding

Wij dagen je uit om je te ontwikkelen tot een hoogopgeleide professional met een actuele set aan kennis en professionele vaardigheden. Dat doen we met persoonlijke aandacht en goede begeleiding.

►Direct toepasbaar in je werk

Bij ons leer je ervaringsgericht. Alles wat je leert is direct toepasbaar in je werk. En vraagstukken uit je werk kun je inbrengen in de opleiding. Zo krijg je direct, zichtbaar impact in je werk.

►Goede lessen: hoge kwaliteit opleiding én docent

Onze docenten combineren praktijkkennis met didactische kwaliteit. Onze opleidingen zijn actueel, praktijkgericht en voldoen aan hoge kwaliteitstandaarden

Carrière- en opleidingspartner for life

Wij helpen je met het succesvol vormgeven van jouw carrière in Business & Economie. Nu en in de toekomst. Dat start met een eerlijk studieadvies voor een juiste keuze. Dat betekent een opleiding of cursus die past bij jouw ambitie, werk en privé-situatie. Of je nu een bachelor-opleiding of cursus kiest: je vergroot direct jouw impact. Alles wat je leert, kun je direct toepassen in je werk.

Pure meerwaarde voor je carrière

Na je studie heb je niet alleen een waardevol, erkend hbo-diploma of certificaat. Je bent een wendbare, hoogopgeleide professional met actuele kennis en skills. Doordat je onderdeel bent van onze community, heb je toegang tot een relevant kennisnetwerk en nascholing. Zo blijf je als professional altijd up-to-date en wendbaar. Pure meerwaarde voor je carrière.

Wij zijn jouw carrière- en opleidingspartner for life.

Kwaliteit gewaarborgd

Onze opleidingen moeten aansluiten op ontwikkelingen in de beroepspraktijk. Daarom scherpen we onze curricula voortdurend aan. Mee veranderen en actueel blijven is belangrijk, daarom onderhouden we nauwe contacten met de onderwijsadviesraad. Dit is een uitgebreid netwerk van bedrijven, instellingen en onderzoeksinstituten. Uiteraard werken we uitsluitend met docenten uit de praktijk, zij kennen de ontwikkelingen en staan er middenin.

KWALITEIT GEGARANDEERD IN DRIE STAPPEN

  1. Om te garanderen dat de studenten van alle hogescholen hetzelfde niveau hebben en dezelfde inhoud krijgen, leggen hogescholen dit met elkaar vast in landelijke overleggen. In ‘opleidingsprofielen’ staat precies omschreven wat een afgestudeerde van een bepaalde opleiding moet kennen en kunnen.
  2. De Nederlandse Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) beoordeelt iedere zes jaar de onderwijskwaliteit van de opleidingen aan de Hogeschool van Amsterdam.
  3. De Hogeschool van Amsterdam is aangesloten bij de Vereniging Hogescholen. Deze Vereniging Hogescholen maakt landelijke afspraken met hogescholen over de onderwijskwaliteit.

Wat levert de opleiding jou op?

1. Waardevol erkend hbo-diploma

2. Actuele, eersteklas vakkennis

3. Direct impact in je huidige werk

4. Sterke professionele competenties

5. Beter salaris- en carrièreperspectief

6. Community netwerk voor het leven

Verzeker je carrière. Schrijf je nu in!