Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Is de opleiding Ad Logistiek deeltijd iets voor jou? Voor studiejaar 2023-2024 kun je je inschrijven vanaf 1 oktober 2022 tot uiterlijk 31 augustus 2023.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Twee studenten met laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor Ad Logistiek deeltijd is dat Logistiek en 80148. Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces. Houd je inbox dus goed in de gaten.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Studiekeuzecheck en werkplekscan

Drie studenten met een laptop

Na je verzoek tot inschrijving in Studielink ontvang je vanaf half januari (niet eerder) via e-mail een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. Zo ontdek je of je een goed beeld hebt van de opleiding en wat je verder kunt doen om je voor te bereiden op de start van je opleiding. Na je inschrijving volgt ook een werkplekscan. Dit is een 1-op1-gesprek met de opleidingsmanager om het studieprogramma te bepalen en jouw werkplek te checken op geschiktheid voor het studieprogramma.

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met Ad Logistiek deeltijd op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld