Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Studiekeuzecheck

De studiekeuzecheck is het invullen van een online vragenlijst over je studiekeuze. Op basis van de antwoorden die jij geeft, krijg je een samenvatting van het keuzeproces dat je hebt doorlopen en ontvang je tips wat je verder kunt doen om je voor te bereiden op de start van je opleiding. Blijkt dat je vragen of twijfels hebt over je studiekeuze? Dan krijg je tips wat je kunt doen om jouw twijfels weg te nemen.

De studiekeuzecheck helpt je dus om zelf in te schatten of je een goed beeld hebt van de opleiding en wijst je de weg naar vervolgstappen. Maak de studiekeuzecheck daarom zo snel mogelijk nadat je de uitnodiging hebt ontvangen. Vanaf half januari (niet eerder) ontvang je via e-mail een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. 

Programma

Momenteel wordt er aan de invulling van de Studiekeuzecheck gewerkt. Nadere informatie volgt, zodra er meer bekend is.

Heb je nog vragen? Stel ze!

Vragen over de studiekeuzecheck kan je stellen aan ons Onderwijsbureau via info-fdnd@hva.nl. Heb je nog vragen over inschrijven? Neem dan contact op met onze afdeling Studievoorlichting: tel. 020 595 1405 of via e-mail: studievoorlichting@hva.nl of stuur een bericht naar Whatsapp 06 2853 35 46.

Lees meer over de studiekeuzecheck bij de HvA