Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Heb je alles bekeken en is Accountancy de opleiding voor jou? Dan kun je je gaan inschrijven. Hier lees je hoe dat in zijn werk gaat. Voor studiejaar 2024-2025 kun je je inschrijven tot 1 juli 2024.

Inschrijven

Ook al is de reguliere inschrijving gesloten, je kunt nog tot en met 1 juli een inschrijfverzoek doen via studielink.nl (zie link hieronder) met je DigiD, tenzij je een visum moet aanvragen. Het aanvragen van een DigiD duurt minimaal 3 werkdagen.

Na inschrijving krijg je een e-mail van onze Centrale Studenten Administratie (CSA) met het verzoek om een motivatie in te dienen. Hierin kun je aangeven waarom je de deadline gemist hebt en waarom je de opleiding alsnog graag wilt volgen.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Twee studenten met laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor Accountancy is dat Accountancy (CROHO-naam) en 34406 (CROHO-code). Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces. Houd je inbox dus goed in de gaten.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Studiekeuzecheck

Drie studenten met een laptop

Na je verzoek tot inschrijving in Studielink ontvang je via e-mail vanaf half januari (niet eerder) een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. Zo ontdek je of je een goed beeld hebt van de opleiding en wat je verder kunt doen om je voor te bereiden.

Doe mee aan de studiekeuzecheck

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met Accountancy op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld

Alle stappen in het inschrijfproces